Trigono Bloggen

Här delar vi med oss av tankar och tips från branschen och våra leverantörers olika lösningar på det. Är ni nyfikna av att veta mer om ett specifikt avsnitt är ni välkomna att kontakta oss.

Emil Tomsson

Claris Studio: Effektivisera datainsamling och bearbetning för bättre arbetsflöden.

I dagens företagsmiljö finns ett ökande behov av dataautomatisering och effektivisering av arbetsflöden. Manuella datainsamlingsprocesser är inte bara tidskrävande, utan de lämnar också utrymme för mänskliga fel, vilket kan bli dyrt. Claris Studio, en plattform för utveckling med hjälp av low-code, är en idealisk lösning för företag som vill förbättra sina arbetsflöden för datainsamling och bearbetning. 
Läs mer...

Emil Tomsson

5 Fördelar med digital transformation och vikten av en enhetlig arbetsprocess.

I dagens snabbrörliga och tekniskt avancerade värld har digital transformation blivit en nödvändighet för företag i alla storlekar. Användningen av teknik har gett företag otaliga fördelar som har revolutionerat deras verksamhetssätt. 
Läs mer...

Emil Tomsson

Från Excel till FileMaker: Hur en relationsdatabas kan revolutionera din datahantering.

I dagens data-drivna värld är hantering av data en viktig uppgift för alla företag. När företagen växer upptäcker de ofta att traditionell programvara för kalkylblad som Excel inte längre kan möta deras behov. Lyckligtvis finns det en lösning som kan hjälpa företag att hantera sina data mer effektivt: FileMaker. 
Läs mer...

Emil Tomsson

Lås upp kreativitet och effektivitet med MindManager: Fördelarna med tankekartor och konvertering till Gantt-, KanBan- och Scrumboard-vyer.

MindManager är en kraftfull programvara för mind mapping som kan hjälpa individer och team att brainstorma och organisera sina tankar på ett mer effektivt sätt. Det ger en visuell representation av idéer, begrepp och information som enkelt kan ändras och omarrangeras.
Läs mer...

Emil Tomsson

Förvandla din design med CorelDraw: Fördelarna med att använda ett professionellt verktyg för att illustrera bilder och logotyper.

Om du arbetar inom grafisk design-branschen är du säkert bekant med CorelDraw. Det är en populär vektorgrafikredigerare som funnits i årtionden, och det är fortfarande ett go-to-verktyg för många proffs i branshcen.
Läs mer...