Kontakta oss Offertförfrågan

046 276 50 00

Nyheter

Decisions

Trigono AB & Decisions ingår partnerskap.

1 Juni 2022. Trigono och Decisions har ingått ett partnerskap. Vi kan numera erbjuda en av marknadens mest snabbväxande produkter för att effektivisera era möten. 

Decisions är integrerat med Office 365 och Microsoft Teams. Det låter er bygga agendor för mötet, samla in dokument, idéer och sätta uppföljningar till deltagare. Styr tid för varje del av mötet, samla in votering och skapa rapporter direkt från anteckningarna med smart textigenkänning. 

Trigono presenterar stolt vårt partnerskap med Decisions. Vi har idag, 1/6-22 ingått ett partnerskap som möjliggör att vi kan erbjuda Decisions till våra kunder. 
Decisions som är grundat i Norge 2016 har haft en brant utvecklingskurva och återfinns idag hos mer än 1100+ organisationer som dagligen använder det för att effektivisera sina möten och uppföljningar. 
Du kan enkelt skapa möte direkt via Teams eller Outlook, från att mötet är skapat kan man börja bygga agendor, antingen från början eller med hjälp av färdiga mallar. 
Det är möjligt att tidsstyra varje del av agendorna, bifoga dokument och tilldela olika personer delar av mötet som de ska presentera. Anteckna under mötet, samla in deltagaraktivitet och automatiskt generera rapporter från mötet i Word, OneNote eller som PDF. Följ sedan upp de olika uppgifterna som tilldelats via Excel, Microsoft Planner eller direkt i Teams kanalen. Decisions fungerar cross-platform och även direkt i mobilen via Decisions appen. 

Erbjudande: Som en del av vårt nystartade partnerskap har vi fått möjlighet att erbjuda 15% i rabatt när ni startar en licens för Decisions. Ni får även tillgång till Decisions customer success team som kan hjälpa er igång. För att veta mer om detta erbjudande behöver ni bara kontakta oss. Erbjudandet upphör 2022-06-30.

Claris Inc

Claris Studio & Problem Solver Circle.

I dagens Claris-webbseminarium började VD, Brad Freitag, med att säga att "Problemlösare är vårt ekosystem", och gav ett rop till Claris-communityt med utvecklare och konsultföretag. Han och hans team annonserade ett nytt licensprogram, delade uppdateringar till plattformen och diskuterade framtiden.

– Först släpper Claris en ny produkt. Peter Nelson, VP of Engineering, hänvisade till sitt webinar från 8 månader sedan, där han pratade om "New Stuff." Idag tillkännagav de dess officiella namn: Claris Studio, tillgänglig i höst. Det vi känner som Connect idag kommer att inkluderas in i Studio. Claris Studio lovar att vara en modern webbupplevelse designad för att fungera med de nuvarande Claris-produkterna. I den här första versionen kommer Studio att innehålla användarvyer, dashboards och centraliserade inloggningar.

– Tillsammans med denna nya plattformsstrategi och vision tillkännagav Claris ett nytt program för kunder och utvecklare. De kallar det Claris Problem Solvers Circle. Det här programmet omfattar ett tvåårigt avtal för att ge tid att prova, distribuera och dra nytta av hela plattformen. Efter två år kommer kundpriserna att öka, men målet är att tekniken ska bevisa sitt värde inom företaget. 

– Claris fokuserar på nya användare och erbjuder en freemium-version av Claris Pro. Detta inkluderar även tillgång till Claris Studio. En betald licens kommer att krävas för att distribuera en lösning till flera användare, men gratisversionen öppnar dörren för att testa programvaran.

Corel

CorelDraw - prenumerations uppdatering.

Mars 2022, En ny uppdatering för CorelDraw-prenumeranter släpps. Nya funktioner;

- Snabbare fotoredigering
Bli otroligt kreativ med nya, staplingsbara justeringsförinställningar och en totalt förvandlad inspektör som är upp till 10 gånger snabbare än tidigare.

- Optimerad inlärningsupplevelse
Hitta personligt inlärningsinnehåll i den nya Learn-inspektören och sök onlineinnehåll medan du skapar från fliken Utforska.

- Kundinspirerade funktioner
Njut av många berikade funktioner baserade på direkta förslag från våra lojala användare – från tidsbesparande förbättringar av flersidig visning till värdefulla förbättringar av bildredigering och export.

Läs mer här.

MindManager

Nya MindManager 22.

Helt nya MindManager 22 är nu ute. Bättre än någonsin, med ett par riktigt efterlängtade förbättringar. Du kan arbeta cross-platform via Co-editing, support för SharPoint och OneDirve till macOS och en helt ny produkt i MindManager Essentials. Essentials låter dig använda MindManager dirket i webbläsaren.

Claris Inc

Helt nya FileMaker 19.4.

Det har aldrig varit enklare att skapa en app. Med FileMaker 19.4 kan du dra och släppa färdiga add-ons som kalendrar, bildgalleri, tidslinjer och mycket mer. Börja bygg din första applikation med det nya Quick Start interfacet som enbart visar de mest nödvändiga verktygen för att starta.

Corel

CorelDraw 2021, ute nu.

Tillgänglig för Windows och Mac, nu är nya version 2021 ute. Med förbättrad prestanda och helt nya verktyg för att göra ditt arbete enklare. Bland de nya features är en helt ny dashboard för att arbeta smidigare mellan desktop och CorelDraw.app. Möjlighet till live-kommentarer och nu integrerad med MS Teams.