Impero Classrom

Programvara för klassrumshantering. Varje elev, vilken miljö som helst
Håll eleverna till sin uppgift

Internet är fullt av distraktioner, men vår klassrumsstyrning gör det enkelt att behålla kontrollen och hålla eleverna fokuserade. Lärare kan enkelt identifiera elever som är off task och ta bort distraheringen med realtidsövervakning och begränsa webbläsarfunktionaliteten.

Digitalt lärande var som helst

Vår klassrumsstyrning stöder alla fem stora OS-plattformar, Windows, Chromebook, Mac, iPad och Android-enheter. Den avancerade klassrumsstyrningen fungerar var som helst där dina elever är, stödjer fjärr- och hybridinlärning för att säkerställa kontinuiteten i utbildningen.

Håll alla på samma sida

Att få eleverna till samma webbplats, och sedan hålla dem kvar är två separata utmaningar. Vår klassrumsstyrning möjliggör uppstart till specifik webbplats och begränsning av surfning så att läraren är i kontroll. Utöver detta identifierar Impero Classroom elever - inte bara enhetsnamn och nummer - genom MIS-integration.

Stöd varje elev.

Med realtidsöverblick över elevaktivitet ger Imperos klassrumsstyrning lärare och supportpersonal möjlighet att identifiera elever som har svårt med en uppgift, diskret meddela och stödja dem. Trygghet är grunden för effektiv undervisning. Alla våra produkter nås via vår kostnadsfria säkerhetsverktyg, Impero Backdrop, vilket sätter elevernas välbefinnande i främsta rummet.

Utformat av lärare, för lärare. 

Boka en demo idag!

Boka