Är vi er nästa partner?

Partnerskap

Ökad försäljning, marknadsfokus, inarbetad kanal och över 35 år i branschen är bara några av ingredienserna till att leverantörerna väljer Trigono.

Ökad Försäljning

Vi arbetar tillsammans med er för att effektivt skräddarsy marknadsföring av era produkter i kanalen, agerar snabbt och agilt för att anpassa oss till marknaden av produkten och med senaste tekniken hjälper vi till att leverera bästa möjliga resultat.

Kanalfokus

Med lång erfarenhet i branschen har vi idag alla marknadsledande återförsäljare anslutna till Trigono. Vi arbetar aktivt ihop för att stärka fokuset av er produkt i kanalen. Bland annat genom prislister länkade till webbshoppar, synlighet på hemsidor av produkt, marknadsaktiviteter och mycket mer.

Marknadsaktiviteter

Trigono bedriver aktiviteter för att främja marknadsföringen av er produkt. Vi presenterar produkterna på event runt om i norden, genom nyhetsbrev och webinar. Ihop med er sätter vi upp den optimala marknadsplanen för att nå ut till just er målgrupp.

Några av våra partners

Namn E-post Meddelande Skicka in

Kontakta oss redan idag!

Vi älskar att prata om vad vi kan göra ihop med er. Slå oss en signal, skicka in ett meddelande eller varför inte komma in på en kaffe?

Kontorsvägen 11A, 246 43 Löddeköpinge

046 276 50 00

hello@trigonosoftware.se

Måndag-fredag: 8:00-17:00
Lör/Sön: Stängt