Nyheter

Heimdal Security

Samarbete med Heimdal Security

Trigono Inleder Strategiskt Partnerskap med Heimdal Security.

Vi är glada att kunna meddela att Trigono har inlett ett strategiskt partnerskap med Heimdal Security, en ledande leverantör av avancerade cybersäkerhetslösningar. Detta samarbete markerar ett betydande steg framåt i vårt mål att leverera förstklassiga säkerhetstjänster till våra kunder.

Heimdal Security är känt för sitt proaktiva tillvägagångssätt inom cybersäkerhet och erbjuder innovativa lösningar som skyddar mot ständigt föränderliga hot. Genom att leverera Heimdals banbrytande teknologier strävar vi efter att erbjuda en oöverträffad nivå av skydd och motståndskraft för våra kunder.

Detta partnerskap kommer att göra det möjligt för oss att förbättra vårt produktutbud och säkerställa att våra kunder drar nytta av de senaste framstegen inom cybersäkerhet. Tillsammans kommer vi att fokusera på att leverera omfattande säkerhetsåtgärder som skyddar kritiska data och system från cyberhot.

På Trigono är vi dedikerade att förse företag med de bästa digitala lösningarna på marknaden. Vårt samarbete med Heimdal Security understryker detta engagemang, och vi är övertygade om att detta samarbete kommer att ge stort värde till våra kunder. Håll utkik efter fler uppdateringar och tveka inte på att kontakta oss för att veta mer.

För mer information, besök trigonosoftware.se och heimdalsecurity.com.

Corel

Nya CorelDRAW 2024

Välkommen, CorelDRAW® Graphics Suite 2024: Allt-i-ett-verktyget för grafik, design och layout öppnar dörren till nya, kreativa världar.

100 nya, pixelbaserade och helt realistiska penslar av alla stilar är redo för nästa grafiska äventyr. Tekniken är baserad på den välkända Corel® Painter® och kan användas med vilket grafiskt objekt som helst – oförstörande, förstås, och givetvis i precis den stil du gillar. Exklusivt i prenumerationsversionen finns det även ytterligare penselpaket med de mest populära stilarna.

De nya typsnitten online gör det ännu enklare att välja det vackraste typsnittet: Alla Google-typsnitt är tillgängliga direkt i CorelDRAW, utan någon nedladdning. Dessutom har Effects docker/informationsfönster designats om, vilket avsevärt förenklar samarbetet mellan Corel PHOTO-PAINT™ och CorelDRAW – eftersom allt nu styrs via en enda dialogruta.

Naturligtvis har många optimeringar också gjorts i CorelDRAW 2024, i detalj: optimeringar i prestanda, stabilitet och funktionalitet, och mycket av det baserat på direkt feedback från användare. Grafisk design och produktiv grafik är obegränsade och effektivare än någonsin med CorelDRAW 2024, med en mängd fördelar för ditt dagliga arbete.

Claris Inc

Nya Claris FileMaker 2023

Claris levererar skalbarhet med lanseringen av Claris FileMaker 2023.

FileMaker 2023 är den senaste versionen av Claris FileMaker-plattformen. Byggd på framgången med Claris FileMaker 19's öppna plattform, möjliggör FileMaker 2023 att du bygger de mest robusta och säkra företagsapparna snabbare än någonsin tidigare. Från och med FileMaker 2023 kan du förvänta dig att FileMakers numreringsmetoder baseras på det nuvarande året som går framåt. En uppgradering till FileMaker 2023 levererar automatiskt betydande förbättringar i säkerhet, prestanda och tillgänglighet. Dessutom har du möjlighet att skala de anpassade operativa apparna som du redan har skapat med fler användare och filer.

Skyddad och privat – Stöd för de senaste säkerhets- och autentiseringsprotokollen skyddar dina appar från hot och sårbarheter som ditt företag kan uppleva. FileMaker stödjer nu Open SSL 3.0, Send Mail med OAuth 2.0-autentisering och revisionsloggning genom en ny scripttrigger.

Skala för framgång – För större skalbarhet med högre kapacitet kan du få upp till 1 000 samtidiga Claris FileMaker WebDirect-användare* och hantera upp till 256 filer – allt utan att kompromissa med prestandan.

Imponera på dina webbanvändare – Förutom att hantera mer webbanvändare har Claris FileMaker WebDirect fått en backend-infrastrukturinfusion. Hundratals buggar har åtgärdats, Java 17 stöds nu, och du kan ta bort eventuellt kvarvarande minne från användare som har kopplats bort – allt detta ger FileMaker WebDirect en stor prestandaökning.

Optimera din distribution med den senaste Linux – Stöd för Ubuntu 22 LTS på Intel- och ARM-processorer erbjuder fler anpassningsalternativ, bättre prestanda och större kostnadseffektivitet.

Minska din administrationsbelastning – Få mer kraft och flexibilitet för att hantera dina FileMaker-distributioner. FileMaker Server Admin Console och FileMaker Data API körs på Node.js 18, scriptfel fångas nu i en separat logg, du får en notifikation när script körs klart på FileMaker Server och mer.

  • Anslutningar begränsas av maskinvara, anpassad appdesign, aktiva användare, operativsystem eller licensavtal/prenumeration.

MindManager

Nya MindManager 23.0

Vi är glada över att meddela den kommande lanseringen av MindManagers senaste version, 23.0! Den nya versionen är fullpackad med nya funktioner och förbättringar som är baserade på användarfeedback, undersökningar och mer.

Den nya versionen inkluderar professionella mallar som tidigare bara var tillgängliga i MindManager Cloud, men som nu också finns tillgängliga i MindManager Windows. Dessutom har förbättringar för uppgifts- och projektledning lagts till, vilket gör det möjligt för projektledare att markera samband och beroenden och importera helgdagar från .csv- och Excel-filer.

Förbättrade användarfunktioner inkluderar automatisk länkinklistring, vilket gör det enklare att länka till externa resurser eller andra ämnen inom MindManager-kartor, och förbättrad co-editing. Anpassningsbara ikoner är nu större och lättare att se, och tillgängligheten har förbättrats för inloggnings- och registreringsflödena.

Det finns också flera under-the-hood-förbättringar och fixar som förbättrar MindManagers användbarhet, såsom förbättrade powerfilter och en helt ny stavningskontroll som ger upp till 10X minskade textrenderingshastigheter och förbättrad noggrannhet för renderad text.

Överlag är MindManager 2023 en spännande version som tar itu med flera "pain points" och förbättrar användarupplevelsen, vilket gör arbetet mer effektivt och roligare. Den nya versionen kommer att vara tillgänglig både för Windows och Cloud, med Mac-versionen planerad för släpp senare under 2023.

Corel

Nya CorelDraw 2023

Vi är glada att kunna meddela släppet av nya CorelDraw 2023, packad med verktyg och förbättringar som hjälper dig att uppnå designframgång snabbare än någonsin tidigare.

En av de mest spännande funktionerna i detta släpp är det nya verktyget Variable Outline, som gör det möjligt för dig att skapa smidiga övergångar på sömlösa kurvor genom att interaktivt justera linjebredder längs en vägs kontur. Detta verktyg kommer att möjliggöra fantastiska resultat snabbt och enkelt.

Corel har också fokuserat på att förbättra produktkvaliteten baserat på direkt feedback från användare. Du kan nu leverera projekt med ökat självförtroende, med vetskapen om att förbättringarna vi gjort kommer att göra ditt arbete ännu bättre än tidigare.

Om du vill kickstarta kommer du att älska den exklusiva molnåtkomst till över 200 kreativa mallar som vi inkluderat i detta släpp. Dessa mallar är vid dina fingertoppar, redo att hjälpa dig komma igång med ditt nästa projekt.

Slutligen är vi glada att erbjuda personliga rekommendationer för praktikprojekt som är anpassade till din färdighetsnivå och erfarenhet. Med dessa rekommendationer kommer du att kunna lära dig nya tekniker och ta dina designer till nästa nivå.

Vi hoppas att du kommer att glädjas av att använda CorelDraw 2023 lika mycket som vi Corel älskade att skapa den. Som alltid är du välkommen att kontakta oss med eventuella frågor. Klara, färdiga, designa!

Läs mer om CorelDraw 2023 här.

Claris Inc

Claris FileMaker 19.6

Nya utvecklarverktyg för att bli ännu mer produktiv och effektiv. Claris FileMaker 19.6 fortsätter att leverera betydande förbättringar av prestanda, säkerhet och tillförlitlighet, inklusive stöd för de senaste macOS Venture, iOS 16 och iPadOS 16. Dessutom får du ännu fler nya verktyg för att lösa era kritiska affärsproblem.
  • Transaktioner. Säkerställ större dataintegritet med stöd för transaktioner. Använd script, gör ändringar i poster i batcher och återställ dessa ändringar automatiskt om ett fel uppstår under utförandet. Den här funktionen är idealisk för redovisning, fakturering och andra finansiella applikationer när det är viktigt att ändringar av en grupp poster sker samtidigt. Använd transaktioner för att skapa, redigera och ta bort batcher av poster.

  • Clone Only backup. Skapa snabbt en klon av din app på FileMaker Server utan att först säkerhetskopiera data eller verifiera filen. Det här alternativet tillåter utvecklare att spara tid om de bara behöver en klon och inte vill vänta på att en stor fil ska säkerhetskopieras.

  • Begränsa adminkonsolen med IP-adress. För att minska risken för en attack innehåller FileMaker Server Admin Console och FileMaker Admin API alternativ för att begränsa åtkomsten till adminkonsolen med IP-adress.

  • FileMaker WebDirect. Stödjer nu upp till 600 samtidiga användare när du kör med Linux Server Ubuntu.

Decisions

Trigono AB & Decisions ingår partnerskap.

1 Juni 2022. Trigono och Decisions har ingått ett partnerskap. Vi kan numera erbjuda en av marknadens mest snabbväxande produkter för att effektivisera era möten.

Decisions är integrerat med Office 365 och Microsoft Teams. Det låter er bygga agendor för mötet, samla in dokument, idéer och sätta uppföljningar till deltagare. Styr tid för varje del av mötet, samla in votering och skapa rapporter direkt från anteckningarna med smart textigenkänning. 

Trigono presenterar stolt vårt partnerskap med Decisions. Vi har idag, 1/6-22 ingått ett partnerskap som möjliggör att vi kan erbjuda Decisions till våra kunder.
Decisions som är grundat i Norge 2016 har haft en brant utvecklingskurva och återfinns idag hos mer än 1100+ organisationer som dagligen använder det för att effektivisera sina möten och uppföljningar.
Du kan enkelt skapa möte direkt via Teams eller Outlook, från att mötet är skapat kan man börja bygga agendor, antingen från början eller med hjälp av färdiga mallar.
Det är möjligt att tidsstyra varje del av agendorna, bifoga dokument och tilldela olika personer delar av mötet som de ska presentera. Anteckna under mötet, samla in deltagaraktivitet och automatiskt generera rapporter från mötet i Word, OneNote eller som PDF. Följ sedan upp de olika uppgifterna som tilldelats via Excel, Microsoft Planner eller direkt i Teams kanalen. Decisions fungerar cross-platform och även direkt i mobilen via Decisions appen.

Erbjudande: Som en del av vårt nystartade partnerskap har vi fått möjlighet att erbjuda 15% i rabatt när ni startar en licens för Decisions. Ni får även tillgång till Decisions customer success team som kan hjälpa er igång. För att veta mer om detta erbjudande behöver ni bara kontakta oss. Erbjudandet upphör 2022-06-30.

Claris Inc

Claris Studio & Problem Solver Circle.

I dagens Claris-webbseminarium började VD, Brad Freitag, med att säga att "Problemlösare är vårt ekosystem", och gav ett rop till Claris-communityt med utvecklare och konsultföretag. Han och hans team annonserade ett nytt licensprogram, delade uppdateringar till plattformen och diskuterade framtiden.

– Först släpper Claris en ny produkt. Peter Nelson, VP of Engineering, hänvisade till sitt webinar från 8 månader sedan, där han pratade om "New Stuff." Idag tillkännagav de dess officiella namn: Claris Studio, tillgänglig i höst. Det vi känner som Connect idag kommer att inkluderas in i Studio. Claris Studio lovar att vara en modern webbupplevelse designad för att fungera med de nuvarande Claris-produkterna. I den här första versionen kommer Studio att innehålla användarvyer, dashboards och centraliserade inloggningar.

– Tillsammans med denna nya plattformsstrategi och vision tillkännagav Claris ett nytt program för kunder och utvecklare. De kallar det Claris Problem Solvers Circle. Det här programmet omfattar ett tvåårigt avtal för att ge tid att prova, distribuera och dra nytta av hela plattformen. Efter två år kommer kundpriserna att öka, men målet är att tekniken ska bevisa sitt värde inom företaget.

– Claris fokuserar på nya användare och erbjuder en freemium-version av Claris Pro. Detta inkluderar även tillgång till Claris Studio. En betald licens kommer att krävas för att distribuera en lösning till flera användare, men gratisversionen öppnar dörren för att testa programvaran.

Corel

CorelDraw - prenumerations uppdatering.

Mars 2022, En ny uppdatering för CorelDraw-prenumeranter släpps. Nya funktioner;

- Snabbare fotoredigering
Bli otroligt kreativ med nya, staplingsbara justeringsförinställningar och en totalt förvandlad inspektör som är upp till 10 gånger snabbare än tidigare.

- Optimerad inlärningsupplevelse
Hitta personligt inlärningsinnehåll i den nya Learn-inspektören och sök onlineinnehåll medan du skapar från fliken Utforska.

- Kundinspirerade funktioner
Njut av många berikade funktioner baserade på direkta förslag från våra lojala användare – från tidsbesparande förbättringar av flersidig visning till värdefulla förbättringar av bildredigering och export.

Läs mer här.

MindManager

Nya MindManager 22.

Helt nya MindManager 22 är nu ute. Bättre än någonsin, med ett par riktigt efterlängtade förbättringar. Du kan arbeta cross-platform via Co-editing, support för SharPoint och OneDirve till macOS och en helt ny produkt i MindManager Essentials. Essentials låter dig använda MindManager dirket i webbläsaren.

Claris Inc

Helt nya FileMaker 19.4.

Det har aldrig varit enklare att skapa en app. Med FileMaker 19.4 kan du dra och släppa färdiga add-ons som kalendrar, bildgalleri, tidslinjer och mycket mer. Börja bygg din första applikation med det nya Quick Start interfacet som enbart visar de mest nödvändiga verktygen för att starta.

Corel

CorelDraw 2021, ute nu.

Tillgänglig för Windows och Mac, nu är nya version 2021 ute. Med förbättrad prestanda och helt nya verktyg för att göra ditt arbete enklare. Bland de nya features är en helt ny dashboard för att arbeta smidigare mellan desktop och CorelDraw.app. Möjlighet till live-kommentarer och nu integrerad med MS Teams.