Ta din design till nästa nivå med CorelDRAW.

Kom igång med vår 15-dagars provversion och upptäck varför CorelDRAW är det ultimata designverktyget.

Kreativitet möter produktivitet.

CorelDRAW® Graphics Suite är ditt fullmatade professionella designverktyg för att leverera hisnande vektorillustrationer, layout, fotoredigering och typografi-projekt med total effektivitet.

Designa

Skapa unika illustrationer, skyltar, logotyper och mer på Windows eller Mac, och när du är på språng med CorelDRAW.app™.

Samarbeta

Samarbeta med kunder och kollegor genom att använda CorelDRAW.app för att samla in realtidsfeedback från en eller flera användare.

Färdig

Leverera exceptionella resultat på kortare tid, tack vare verktyg som är otroligt snabba och produktiva för alla typer av utmatningar.

CorelDRAW är överallt!

Ta del av stöd för den senaste teknologin på Windows och Mac, inklusive Windows 11, macOS Ventura, och den exceptionella prestandan hos Apple's M1- och M2-chipp. Din "cross-platform" upplevelse sträcker sig även till webben, iPad och andra mobila enheter.
Med ett användargränssnitt som är optimerat för touch utökar CorelDRAW.app din räckvidd till mobila enheter och surfplattor, och iPad-appen gör det ännu enklare att designa när du är på språng.

Se hur CorelDRAW kan boosta produktiviteten.

Kontakta oss för att veta mer!

Hör av dig till oss för att boka in ett möte där vi berättar mer om CorelDRAW och vilka möjligheter ni kan få utav programmet.
Namn * E-post * Telefonnummer (frivilligt) Meddelande Jag accepterar reglerna och villkoren och integritetspolicyn Skicka in